MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Informatii utile despre abonamentele medicale

Informatii utile despre abonamentele medicale

Calitatea de Abonat Sanador poate fi obtinuta de orice persoana care alege unul dintre tipurile de abonamente, recomandate de Sanador, in baza semnarii unui contract.

Pe baza datelor de identificare, fiecarui abonat i se va emite un card magnetic personalizat cu ajutorul caruia poate fi accesata fisa medicala arhivata electronic. Cardul serveste atat ca mijloc de identificare, dar, in acelasi timp, ofera siguranta si confidentialitate, fisa medicala personala putand fi accesata numai cu ajutorul lui.

De asemenea, odata cu emiterea cardului, fiecare abonat primeste Ghidul Abonatului, continand detalii referitoare atat la utilizarea cardului cat si la modul in care se fac programarile sau se solicita Ambulanta Sanador.

Sanador ofera si abonamente de pediatrie, avand toate specialitatile pediatrice si sectie de pediatrie, 24/24 de ore, in cadrul Spitalului Sanador. Astfel, copiii pot beneficia de consultatii de pediatrie si alte specialitati pediatrice (oftalmologie, ORL, neuro-psihiatrie, psihologie, dermato-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, psihologie, ecografie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica), analize de laborator, profilaxii specifice. Medicii nostri pediatri sunt adeptii medicinei preventive si, pentru aceasta, evolutia pacientilor este urmarita cu ajutorul unor programe de alimentatie corecta, greutate, talie si profilaxie, prin vaccinari recunoscute in Europa si SUA.

Din dorinta de a avea grija de sanatatea dumneavoastra, va asiguram de intregul nostru efort pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii la cele mai inalte standarde, prevenindu-va si avertizandu-va asupra riscurilor la care sunteti expusi. Impreuna vom cauta si vom gasi solutii pentru a va mentine un tonus fizic si psihic excelent.

 

Abonamente Stomatologie