Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

A doua sansa la viata!

untitledPovestea mea a început încă dinainte să mă nasc, din burta mamei mele, atunci când rH-ul meu pozitiv s-a opus rH-ului negativ al mamei. Am reușit să câștig, însă, puțin prea devreme. M-am născut cu două luni mai repede, aparent fără nicio problemă.

Dar cu cât creșteam, cu atât se obseva că nu era ceva în regulă cu mine. La 2 ani, părinții mei m-au dus la control, la Spitalul nr. 9 din București, unde Dl. Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, pe atunci cu vârsta de 36 de ani, mi-a făcut controalele de rigoare.

Mi-a fost pus diagnosticul de hidrocefalie congenitală evolutivă și Dl. Prof. Dr. Ciurea a sugerat operația imediată, altfel, leziunile produse de presiunea exercitată de lichidul cefalorahidian asupra creierului vor fi ireversibile şi aveam șansa să devin o legumă sau să mor.

Imediat s-au făcut procedurile, iar operația în care medicul neurochirurg a efectuat un drenaj ventriculo-cardiac al LCR, cu valvă HOLTER, a fost un real succes.

În perioada următoare, am fost la controalele necesare și s-a dovedit că munca domnului doctor nu a fost în zadar.

Recent, am avut ocazia să îl revăd pe domnul dr.Ciurea în Spitalul Sanador și atunci am avut prilejul să îi mulțumesc domnului doctor că mi-a dat șansa să ajung la grădiniță, școală, facultate, să am ocazia să îmi trăiesc viața cu adevărat.

De asemenea, îl felicit pentru uimitoarea carieră de peste 50 de ani, în care mii de copii s-au bucurat de măiestria dânsului.

Îi voi rămâne veșnic recunoscătoare celui ce mi-a dat o a doua șansă la viață și îi urez multă putere de muncă în continuare!

Daniela Cucu, Ploiești, 40 de ani